COURSES & LEARNING

Courses & Learning

Privé cursus en cursus op locatie.

Mogelijk vanaf 6 maanden op een afgesproken avond per week.

De les duurt 2 a 3uur. De cursus wordt samengesteld op basis van de wensen van de cursist. De privé cursus houdt in dat alleen de educator Quincy, de cursist, en zijn/haar model(len) aanwezig zijn. De privélessen zijn mogelijk met een groep van maximaal 3 personen. Dit omdat de aandacht dan effectief verdeeld kan worden en de kwaliteit van educatie hoog blijft. De cursus is mogelijk in de salon bij Barbershop Qlippers en op locatie is bespreekbaar. Hou er rekening mee dat er hiervoor reiskosten in rekening gebracht zullen worden.

Voor Info over de privé cursus prijzen gelieve een mail sturen naar Qlippers@gmail.com

Let op! Elke cursist is verantwoordelijk voor eigen modellen. 

Groepslessen bij Barbershop Qlippers.

3400,- inc. BTW

Duur: 12 maanden.

 

Tijdens de groepslessen staan de hedendaagse trends in het knippen scheren en stijlen van mixed hair centraal. De hedendaagse trends bestaan uit de volgende categorieën:

Taperfades

Skinfades

Beard trims 

Classic cuts and styles.

Bij het correct afronden van de cursus word er een certificaat uitgegeven door de educator en word er een "educated by barbershop qlippers" sticker op de deur geplakt als de cursist dat wenst.
 

Deze lessen worden gegeven op de dinsdag en woensdagavond vanaf 19 uur tot 21 uur met mogelijke uitloop. Het gaat hier om een groep van 6 tot 8 personen.

Om aan voldoende ervaring en knipuren te komen dient elke cursist zelf naar een stageplek op zoek te gaan voor minimaal 2 dagen in de week. Dit is niet verplicht! Wel uiterst aangeraden! 


Aan het eind van de cursus dient elke cursist een examen te doen. Hier word elke cursist beoordeeld door het personeel van Barbershop Qlippers. Na beoordeling word bepaald of de cursist voldoet aan de basis eisen om een certificaat te behalen. 

Let op! Elke cursist is verantwoordelijk voor eigen modellen. 


Voor watch and learns/workshops kunt u contact opnemen met ons via Qlippers@gmail.com